Author Topic: Beginner: Block Insert Redefinition  (Read 1831 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KPM

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
  • Gender: Female
    • prefered language: VB
    • Prog expertise: Beginner
    • View Profile
Re: Beginner: Block Insert Redefinition
« Reply #15 on: September 20, 2011, 11:13:16 PM »
when i initially run the program, the block behave normally in a new dwg. when i save the drawing though, and go back in, it seems to want to scale up the attributes.

I thought it was due to a multiline attribute being used in the block but i'm not sure.

Offline Jeff H

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +3/-0
  • Gender: Male
    • prefered language: C
    • Prog expertise: Beginner
    • View Profile
Re: Beginner: Block Insert Redefinition
« Reply #16 on: September 21, 2011, 01:18:11 AM »
ok. see attached. Thanks!

The block i'm using is multiline annotative. the program inserts the wells utilizing an asc well coordinate file.

Sorry I do not see anything attached
You can also find your answers @TheSwamp

Offline KPM

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
  • Karma: +0/-0
  • Gender: Female
    • prefered language: VB
    • Prog expertise: Beginner
    • View Profile
Re: Beginner: Block Insert Redefinition
« Reply #17 on: September 22, 2011, 03:30:07 PM »
oops. Let me know if the attachement does not come through on this one.

for some reason my autocad file had a large file size on it so i had to reduce.